Kattbojen Bloggen!

Kattbojen är en ideell verksamhet som räddar katter i nöd! På bloggen kan man följa katter i verksamheten och läsa om det senaste...

Berättelsen om den svart, vita katt killen med egen vilja..

Kategori: Allmänt

Jag ska berätta en historia om en svart, vit liten kattpojke.
 
Han syntes aldrig i kollonin där vi hittade honom.. Hans bror var den som försåg honom med mat och vi tog en kall vinter in dom båda två ! Vi tog in bröderna i ett jourhem ! En brodern vart snabbt ur tam och vart redo att flytta.. Den andra lilla svart, vita rädda lilla killen han vart kvar i sitt jourhem !
 
Han fick en ny kompis.. Han avgudade honom och vi ville så gärna se att dom skulle få ett förevigt hem ihop ! Vi såg till att det så vart !
 
Men tyvärr trivdes inte den svart, vita killen ! Han landade aldrig i sitt nya hem och när hemmets människor hade försökt med allt och han bara kissade ner hela huset för dom.. Då fick dom inse att han va nog inte katten för dom.. Ibland förstår man inte helt vad det är som katterna inte gillar i sitt nya hem och även att man testet allt, så upphör inte problemet !
 
Med tårar, så lämnades den lilla svart, vita kattkillen åter till oss ! Vi pratade mycket om det och jag förstår känslan av hopplöshet och känslan av att varför man inte kunnat ge den katten allt va den ville ha ? Va gjorde man för fel? Ibland är det nog tyvärr så att man inte alltid kan få svar på alla sina frågor ! Tyvärr så får man ibland bara inse att den katten inte trivs hos just oss ! ! Det gör en inte till en hemsk människa eller betyder att man inte varit snäll emot katten.. Katten hade bara en helt annan vilja..
 
Denna svart, vita kattkillen han fick ett jätte fint hem, med ur fina människor och ett boende på landet ! Va han inte gillade vet vi ännu inte idag? Och det viktigaste är inte va han misstyckte emot? Det viktigaste är att han får ett hem som han kan tänka sig välja att bo i..
 
Denna lilla kille fick ett nytt hem hos en jämngammal kattkille som vi sålt ! Dom älskar varandra ! ! Han älskar sitt hem och sköter sig... Ibland måste man se till katten och bara göra det rätta för katten.. Jag får fortfarande mail ifrån dom som hade honom först och hans kompis bor kvar där och trivs ur bra ! ! Dom är lyckliga att få se den lilla svart, vita katt killen på foto ibland på bloggen, och det känns så klart ur skönt att veta att han fick ett hem som han trivs i... Mysteriet varför han misskötte sig så hos dom? Det kommer vi nog aldrig få svar på..
 
Jag besökte honom för ett tag sedan och han är så nöjd med sitt hem ! ! Ibland är det katterna som väljer sina hem... Ibland har vi inget att säga till om, tyvärr..
 
Av denna anledning så tar vi alltid katterna åter om det inte funkar ! ! För att ge katterna en chans att få hitta sitt hem, som dom själva kan tänka sig gilla...
 
Låt mig nu presentera den lilla svart, vita katt killen: VILDE